Din anul 2007, S.C. Bramal S.R.L a dezvoltat divizia de fabricație a mobilierului urban ornamental  dezvoltare care s-a materializat prin înființarea S.C. Bramal Light S.R.L.

 

S.C. Bramal Light S.R.L. țintește un sector neocupat al dezvoltării pieței românești: amenajări exterioare și modernizare urbanistică. Preluând din vechile arhitecturi europene, împreună cu noile tehnologii de proiectare și execuție existente, produsele noastre aduc o notă de eleganță și stil în ambianța urbană. Acestea sunt turnate din lingouri de aliaj metalic necorosiv AtSi10MgMn conform SR ISO 8062 în turnătoria proprie.

 

Producem diverse modele de stâlpi ornamentali pentru iluminat stradal, alei și parcuri; aplice ornamentale de exterior; stâlpișori ornamentali de iluminat; stâlpi ornamentali pentru protecție și delimitare; stâlpi pietonali pentru indicatoare stradale; panouri publicitare și informative, sau pentru hărți urbane; bănci pentru alei,  parcuri și grădini; coșuri de gunoi stradale; ceasuri stradale; suporturi pentru biciclete; chioșcuri cu design tradițional sau modern, proiectate și realizate conform  nevoilor și destinațiilor de utilizare; diverse ornamente turnate (pentru copertine, scări interioare sau exterioare, pergole, foișoare, etc.)

 

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați și vă vom oferi tot suportul necesar realizării proiectului dumneavoastră.