Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal, alei, curți, grădini și parcuri.

Stâlp ornamental stradal pentru iluminat alei și parcuri City cod 2FSM

Stâlpul ornamental de iluminat "City" cod 2FSM are următoarele caracteristici tehnice:

Dimensiuni:

  • înălțime = 395 cm
  • coroana = 160 cm
  • baza = Ø 34 cm

 

Material:

Aliaj metalic, turnat, necorosiv AtSi10MgMn conform SR ISO 8062

 

Finisare: negru antic – produsul este acoperit cu o vopsea alchidică, "Metal-Graf plus" de culoare neagră (aspect de fier sablat), formulată cu oxid de fier micaceu care exercită o barieră eficace de protecție anticorosivă.

Felinarul:

Dimensiuni:

  • H= 90 cm
  • Coroana= Ø 46 cm

Felinarul este realizat, ca și restul stâlpului din piese turnate din aliaj AtSi10 Mg (nu din tablă). Difuzorul felinarului este din sticlă (alb sablat) de 4 mm de tip ‚Cathedral’ . Felinarul este echipat cu dulie ceramică E 27 - bec cu vapori de sodium 70, 100, 150W (kitul de aprindere încorporat în felinar ).

 

Instalația electrică executată. (becurile nu sunt incluse)

 

Acest model clasic de stâlp ornamental de iluminat, inspirat din arhitectura marilor capitale europene a anilor 1900, poate fi folosit la iluminatul străzilor, aleilor din parcuri, piațetelor, centrelor istorice, pe terasele hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, în incintele muzeelor, locurilor de promenadă, precum și în grădinile rezidențiale, adăugând un plus de valoare.

Galerie foto

(click poză pentru mărire)

Stâlp ornamental stradal pentru iluminat alei și parcuri City cod 2FSM
Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri

Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal,

alei, curți, grădini și parcuri.

Stâlp ornamental stradal pentru iluminat alei și parcuri City cod 2FSM