Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal, alei, curți, grădini și parcuri.

Galerie foto

(click poză pentru mărire)

Stâlp ornamental stradal pentru iluminat alei și parcuri City cod 3FS

Dimensiuni:

  • înălțime = 385 cm
  • coroana = 130 cm
  • baza = Ø 34 cm

 

Material:

Aliaj metalic, turnat, necorosiv AtSi10MgMn conform SR ISO 8062

 

Finisare: negru antic – produsul este acoperit cu o vopsea alchidică, "Metal-Graf plus" de culoare neagră (aspect de fier sablat), formulată cu oxid de fier micaceu care exercită o barieră eficace de protecție anticorosivă. Patinarea este realizată manual cu bronz.

Stâlpul ornamental de iluminat "City" cod 3FS are următoarele caracteristici tehnice:

Descarcă instrucțiunile de montaj

Felinarul:

Felinarul este realizat, ca și restul stâlpului din piese turnate din aliaj AtSi10 Mg (nu din tablă). Difuzorul felinarului este din sticlă (alb sablat) de 4 mm de tip ‚Cathedral’ . Felinarul este echipat cu dulie ceramică E 27 (3 x max 100 W)

 

Se poate utila cu LED de putere, 11W, 1690 lumeni, CRI≥80, lumină caldă sau rece, după preferințe. (echivalent ca luminozitate cu bec incandescent 100 W sau bec economic de 27 W )

 

Instalația electrică executată. stâlpul având în bază încorporat un alimentator pentru diode LED : 33,6W; 9÷48VDC; 700mA. (becurile nu sunt incluse)

 

Acest model clasic de stâlp ornamental de iluminat, inspirat din arhitectura marilor capitale europene a anilor 1900, poate fi folosit la iluminatul străzilor, aleilor din parcuri, piațetelor, centrelor istorice, pe terasele hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, în incintele muzeelor, locurilor de promenadă, precum și în grădinile rezidențiale, adăugând un plus de valoare.

Cere ofertă

Stâlp ornamental stradal pentru iluminat alei și parcuri City cod 3FS
Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri

Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal,

alei, curți, grădini și parcuri.

Stâlp ornamental stradal pentru iluminat alei și parcuri City cod 3FS