Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal, alei, curți, grădini și parcuri.

Galerie foto

(click poză pentru mărire)

Stâlp ornamental de iluminat pentru alei și parcuri Napoca cod 2FS

Dimensiuni:

  • înălțime = 335 cm
  • coroană = Ø 90 cm
  • baza = Ø 31 cm

 

Material:

Aliaj metalic, turnat, necorosiv AtSi10MgMn conform SR ISO 8062

 

Finisare: negru antic – produsul este acoperit cu o vopsea alchidică, "Metal-Graf plus" de culoare neagră (aspect de fier sablat), formulată cu oxid de fier micaceu care exercită o barieră eficace de protecție anticorosivă. Patinarea este realizată manual cu bronz.

Stâlpul ornamental de iluminat "Napoca" cod 2FS are următoarele caracteristici tehnice:

Descarcă instrucțiunile de montaj

Felinarul:

difuzorul felinarului este realizat din sticlă de 4 mm de tip "Cathedral"  și este utilat cu dulie ceramică E 27 (2 x max 100 Watt). Stâlpul poate fi echipat , in funcție de preferințele clientului, cu unu, două sau trei felinare, poziționate în sus sau jos, respectiv cu globuri din policarbonat Ø 200,250,300 mm, fumurii sau alb opal .

 

Instalația electrică este realizată, becurile nu sunt incluse.

 

Acest model clasic de stâlp ornamental de iluminat, inspirat din arhitectura marilor capitale europene a anilor 1900, poate fi folosit la iluminatul străzilor, aleilor din parcuri, piațetelor, centrelor istorice, pe terasele hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, în incintele muzeelor, locurilor de promenadă, precum și în grădinile rezidențiale, adăugând un plus de valoare.

Cere ofertă

Stâlp ornamental de iluminat pentru alei și parcuri Napoca cod 2FS
Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri

Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal,

alei, curți, grădini și parcuri.

Stâlp ornamental de iluminat pentru alei și parcuri Napoca cod 2FS