Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal, alei, curți, grădini și parcuri.

Stâlp ornamental stradal pentru iluminat alei și parcuri Plaza cod 1FSM

Stâlpul ornamental de iluminat "Plaza" cod 1FSM are următoarele caracteristici tehnice:

Dimensiuni:

înălțime = 370 cm

baza = Ø 41 cm

 

Material:

Aliaj metalic, turnat, necorosiv AtSi10MgMn conform SR ISO 8062

 

Finisare: negru antic – produsul este acoperit cu o vopsea alchidică, "Metal-Graf plus" de culoare neagră (aspect de fier sablat), formulată cu oxid de fier micaceu care exercită o barieră eficace de protecție anticorosivă.

 

Felinarul:

înălțime = 90 cm

diametru coroană = Ø 46 cm

Felinarul este realizat, ca și restul stâlpului din piese turnate din aliaj AtSi10 Mg (nu din tablă). Difuzorul felinarului este din sticlă (alb sablat ) de 4 mm de tip "Cathedral". Felinarul este echipat cu dulie ceramică E 27 pentru becuri economice/LED, sau kit pentru bec cu vapori de sodium 70, 100, 150 W (kitul de aprindere încorporat în felinar).

Acest model clasic de stâlp ornamental de iluminat, inspirat din arhitectura marilor capitale europene a anilor 1900, poate fi folosit la iluminatul străzilor, aleilor din parcuri, piațetelor, centrelor istorice, pe terasele hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, în incintele muzeelor, locurilor de promenadă, precum și în grădinile rezidențiale, adăugând un plus de valoare.

Galerie foto

(click poză pentru mărire)

Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri

Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal,

alei, curți, grădini și parcuri.