Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal, alei, curți, grădini și parcuri.

Galerie foto

(click poză pentru mărire)

Stâlp ornamental stradal pentru iluminat alei și parcuri Viena cod 1FS

Dimensiuni:

  • înălțime = 270 cm
  • baza = 26x26 cm

 

Material:

Aliaj metalic, turnat, necorosiv AtSi10MgMn conform SR ISO 8062

 

Finisare: negru antic – produsul este acoperit cu o vopsea alchidică, "Metal-Graf plus" de culoare neagră (aspect de fier sablat), formulată cu oxid de fier micaceu care exercită o barieră eficace de protecție anticorosivă. Patinarea este realizată manual cu bronz.

 

Felinarul:

  • înălțime = 90 cm
  • diametru coroană = Ø 46 cm

 

Felinarul este realizat, ca și restul stâlpului din piese turnate din aliaj AtSi10 Mg (nu din tablă). Difuzorul felinarului este din sticlă (alb sablat ) de 4 mm de tip "Cathedral" . Felinarul este echipat cu dulie ceramică E 27  maxim 100 W.

 

Felinarul se poate utila cu LED de putere, 11W, 1690 lumeni, CRI≥80, lumină caldă sau rece, după preferințe. (echivalent ca luminozitate cu bec incandescent 100 W sau bec economic de 27 W )

Stâlpul ornamental de iluminat "Viena" cod 1FS are următoarele caracteristici tehnice:

Descarcă instrucțiunile de montaj

Acest model clasic de stâlp ornamental de iluminat, inspirat din arhitectura marilor capitale europene a anilor 1900, poate fi folosit la iluminatul străzilor, aleilor din parcuri, piațetelor, centrelor istorice, pe terasele hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, în incintele muzeelor, locurilor de promenadă, precum și în grădinile rezidențiale, adăugând un plus de valoare.

Cere ofertă

Stâlp ornamental stradal pentru iluminat alei și parcuri Viena cod 1FS
Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri

Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal,

alei, curți, grădini și parcuri.

Stâlp ornamental stradal pentru iluminat alei și parcuri Viena cod 1FS