Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal, alei, curți, grădini și parcuri.

Stâlp ornamental de iluminat "Viena" cod 3G25ASP

Stâlpul ornamental de iluminat "Viena" cod 3G25ASP are următoarele caracteristici tehnice:

Dimensiuni:

  • înălțime = 310 cm
  • baza = Ø 31 cm

 

Material:

Aliaj metalic, turnat, necorosiv AtSi10MgMn conform SR ISO 8062

 

Finisare: negru antic – produsul este acoperit cu o vopsea alchidică, "Metal-Graf plus" de culoare neagră (aspect de fier sablat), formulată cu oxid de fier micaceu care exercită o barieră eficace de protecție anticorosivă. Patinarea este realizată manual cu bronz.

Felinarul:

difuzorul felinarului este realizat din sticlă de 4 mm de tip ‚ Cathedral’ si este utilat cu dulie ceramica E 27 ( max 100 Watt)

 

Instalația electrică este confecționată, becurile nu sunt incluse

 

Acest model clasic de stâlp ornamental de iluminat, inspirat din arhitectura marilor capitale europene a anilor 1900, poate fi folosit la iluminatul străzilor, aleilor din parcuri, piațetelor, centrelor istorice, pe terasele hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, în incintele muzeelor, locurilor de promenadă, precum și în grădinile rezidențiale, adăugând un plus de valoare.

Galerie foto

(click poză pentru mărire)

Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri Siglă Bramal Light, stâlpi ornamentali de iluminat, mobilier urban și de grădină, banci, aplice de exterior, indicatoare stradale, chioscuri

Game stâlpi ornamentali de iluminat stradal,

alei, curți, grădini și parcuri.